• Agenda Day 2

      Day

    • Day 2
    • One on one Sessions
    • Panel Discussions
    • Debate Sessions
    • Networking Activities
    • Welcoming Speech
    • Keynote Speakers

      Day 2

    • Welcome coffee

      09:45 - 10:00 | Networking Activity | 15 mins

    • CTOs and the future of TV technology

      10:00 - 10:40 | Panel Discussion | 40 mins


      Carlos Miranda - CTO, Dish
      Mario Torres - Director de Ingenieria, Star TV
      José Luis Rodríguez - CTO, Totalplay
      Tyler Winton - Vice President Business Development, TiVo
    • One on one session: Leveraging content for consumer acquisition & churn reduction

      10:40 - 11:00 | One to one Session | 20 mins


      Jesus Luzardo - Head of Marketing - Caribbean & Latin America, Amdocs
    • The challenges of sports streaming

      11:00 - 11:40 | Panel Discussion | 40 mins


      Alejandro Domínguez - Director de Tecnología, AyM Sports
      Mauricio Ramírez - Latin America Marketing Director , WWE
      Leopoldo Fierro - Gerente de Plataformas Digitales, LMP
    • Coffee break & networking – Sponsored by GFK

      11:40 - 12:10 | Networking Activity | 30 mins

    • Programming strategies in the OTT era

      12:10 - 12:50 | Panel Discussion | 40 mins


      Carlos Escobedo - Country Manager, México, A&E
      Marcelo Tamburri - Vice President Scripted Content Development , Turner Latin America
      Charlie Deane - Director, Latin America, Wildmoka
    • New strategies for the Pay TV business in Mexico

      12:50 - 13:30 | Panel Discussion | 40 mins


      Arnault Lannuzel - VP Sales Latam, Broadpeak
      Marco Antonio Gazano - Subdirector General, Vission Cable
      Jose Pablo Fernandez - Gerente de Tecnología y Proyectos, Terared
    • Lunch & networking – Sponsored by MediaKind

      13:30 - 14:30 | Networking Activity | 60 mins

    • Future Ad track: Advanced TV advertising

      14:30 - 15:10 | Panel Discussion | 30 mins


      Rodrigo Godoi - Field Operations Manager - LATAM and Caribbean, AWS Elemental
      Andres Cusco - Digital Operations Director, Ole Communications
      Andrés Azpilicueta - Chief Digital Officer, Publicis Media
      Cyprien Grau - COO & Co-founder, Decidata
    • Future Ad track: Targeted advertising & personalization

      15:10 - 15:50 | Panel Discussion | 30 mins


      Jorgelina Striedinger - Vice President Latam, Digital Element
      Olivia Maloney - Partner Business Solutions, Google
      Héctor Pita - Director de Ad Sales, Totalplay
      Rafael Bracho - Director General, Imagen Digital
      Gabriel Richaud - Director General, IAB México
    • Coffee break & networking

      15:50 - 16:20 | Networking Activity | 30 mins

    • Latin America & Mexico 2018-2023: Dataxis’ new forecasts

      16:20 - 16:40 | Keynote Speaker | 20 mins

    • Advances and setbacks of vertical OTTs

      16:40 - 17:20 | Panel Discussion | 40 mins


      Max Castro - Project Manager Latam, Crunchyroll
      Larissa Vega Gil - Coordinadora General, FilminLatino
      Mirta Romay - CEO, Teatrix
      Marcelo Mattar - General Manager, SmartVod
      Carlos Sandoval - Ex-CEO de Blim, Emprendedor y Consultor
    • Cocktail – Sponsored by Verizon Digital Media Services

      17:20 - 18:20 | Networking Activity | 60 mins